e-mail: kdketnet@gmail.com

 

РОЗКЛАД

проведення весняної екзаменаційної сесії

 

ХТ-20-1, ХТ-20-2, ХТ-20-3, ХТ-21-4

ОБ-20-1

ПТБ-20-1, ПТБ-21-2

ХТ-22-3

ХТ-22-1с

ПТБ-22-1с

РС-20-1, РС-21-2, ГС-20-1

М-21-1, М-22-1

 


Р О З К Л А Д

проведення весняної екзаменаційної сесії в групах ІІ та ІІІ курсів денної форми навчання відділення «Харчових технологій», спеціальності 181 «Харчові технології»

 

з/п

Предмети

ХТ-20-1

ХТ-20-2

ХТ-20-3

ХТ-21-4

1

Устаткування закладів ресторанного господарства

27.03.2023

Наталія ЗУБЧЕНКО

Ауд.205

28.03.2023

Наталія ЗУБЧЕНКО

Ауд.205

29.03.2023

Наталія ЗУБЧЕНКО

Ауд.205

11.04.2023

Наталія ЗУБЧЕНКО

Ауд.103

2

Процеси та апарати

харчових виробництв

23.03.2023

Наталія ЗУБЧЕНКО

Ауд.205

24.03.2023

Наталія ЗУБЧЕНКО

Ауд.205

25.03.2023

Наталія ЗУБЧЕНКО

Ауд.205

07.04.2023

Наталія ЗУБЧЕНКО

Ауд.205

 

Консультації напередодні о 15.00

Початок іспитів о 9.30


Р О З К Л А Д

проведення весняної екзаменаційної сесії в групі ІІІ курсу денної форми навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за освітньою програмою «Бухгалтерський облік»

 

з/п

Назва предмету

ОБ-20-1

1

Фінансовий облік

07.05.2023

Наталія ПОНОМАРЕНКО

ауд. 207

2

Економічний аналіз

09.05.2023

Ольга ЛУШНІКОВА

ауд. 302

3

Інформаційні системи і технології в обліку

12.05.2023

Олена ЄГОРОВА

ауд. 302

4

Облік і звітність у бюджетних організаціях

04.05.2023

Калина БАБІНСЬКА

ауд. 304

 5

Контроль і ревізія

17.05.2023

Юлія МОРОЗОВА

ауд. 304

 6

Податкова  система

15.05.2023

Калина БАБІНСЬКА

ауд. 207

 7

Захист курсової роботи

03.05.2023

Наталія ПОНОМАРЕНКО

ауд. 207

Консультації напередодні о 15.00

Початок іспитів о 9.30


Р О З К Л А Д

проведення весняної екзаменаційної сесії в групах ІІІ курсу денної форми навчання

спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою "Товарознавство та комерційна діяльність"

№ з/п

Назва предмету

ПТБ-20-1

ПТБ-21-2

1

Товарознавство непродовольчих товарів

27.04.2023

Наталія КОНСТАНТІНОВА Ауд. 402

20.04.2023

Наталія КОНСТАНТІНОВА Н.В./Ауд. 402

2

Бухгалтерський облік

08.05.2023

Наталія ПОНОМАРЕНКО Н.В./Ауд. 207

28.04.2023

Наталія ПОНОМАРЕНКО Н.В./Ауд. 207

3

Основи менеджменту

06.05.2023

Валентина ГАЛЯМАР./Ауд. 206

02.05.2023

Валентина ГАЛЯМАР/Ауд. 206

4

Економіка торгівлі

30.04.2023

Ольга ЛУШНІКОВА Ауд. 302

24.04.2023

Ольга ЛУШНІКОВА Ауд. 302

5

Основи охорони праці

03.05.2023

Людмила ЛОПАТІНА Ауд. 205

 

6

Товарознавство продовольчих

товарів

10.05.2023

Ірина ОСАДЧА Ауд. 307

 

7

Захист курсової роботи

26.04.2023

Тетяна ЗАХАРЧЕНКО Ауд. 307

 

Консультації напередодні о 15.00

Початок іспитів о 9.30


Р О З К Л А Д
проведення літньої екзаменаційної сесії
в групі І курсу відділення Харчових технологій, спеціальності181 «Харчові технології»
за освітньою програмою «Виробництво харчової продукції»

 

з/п

Предмети

ХТ-22-3

1

Загальна хімія

05.05.2023

Євгеній ПОЗНЯК

Ауд. 409

Консультації напередодні о 15.00

Початок іспитів о 9.30


Р О З К Л А Д
проведення весняної екзаменаційної сесії в групі І курсу денної форми навчання, спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Виробництво харчової продукції»
 

з/п

Назва предмету

ХТ-22-1с

1

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

20.04.2023

Алла КРАСИЛИЧ

ауд. 401

2

Організація виробництва в закладах ресторанного господарства

24.04.2023

Ніна ЛИСЕНКО

ауд. 114

Консультації напередодні о 15.00

Початок іспитів о 9.30


Р О З К Л А Д

проведення весняної екзаменаційної сесії в групі І курсу денної форми навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою

«Товарознавство та комерційна діяльність»

 

з/п

Назва предмету

ПТБ-22-1с

1

Товарознавство непродовольчих товарів

15.05.2023

Наталія КОНСТАНТИНОВА

ауд. 402

2

Основи менеджменту

11.05.2023

Валентина ГАЛЯМАР

ауд. 206

3

Економіка торгівлі

08.05.2023

Ольга  ЛУШНІКОВА

ауд. 302

4

Комерційні процеси та апарати

04.05.2023

Ірина БІЛА

ауд. 309

5

Захист курсової роботи

03.05.2023

Ірина БІЛА

асистент Олена ХОМЯК

ауд. 309

Консультації напередодні о 15.00

Початок іспитів о 9.30


Р О З К Л А Д
проведення весняно-літньої екзаменаційної сесії в групах ІІ та ІІІ курсу денної форми навчання

відділення 241 «Готельно-ресторанної справи» за освітньою програмою

«Ресторанне обслуговування, Готельне обслуговування»

№ з/п

Предмети

РС-20-1

РС-21-2

ГС-20-1

 1

Основи менеджменту

15.05.2023

Валентина ГАЛЯМАР

ауд. 206

10.05.2023

Валентина ГАЛЯМАР

ауд. 206

 

 2

Організація обслуговування

12.05.2023

Ольга ЗАІКА

ауд. 404

 

 

 3

Технологія приготування їжі

17.05.2023

Людмила ЄНІНА

Ауд 114

 

 

 4

Барна справа

 

05.05.2023

Ольга ЗАІКА

ауд. 404

 

Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства

 

 

23.06.2023

Ольга МАРТИНОВИЧ

Ауд.404

 6

Захист курсової роботи

11.05.2023

Ольга ЗАІКА

асистент Лариса МАКАРЕНКО ауд. 404

 

 

Консультації напередодні о 15.00

Початок іспитів о 9.30


Р О З К Л А Д

проведення весняної екзаменаційної сесії в групі І та ІІ курсу денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» галузь знань 07«Управління і адміністрування»

 

з/п

Назва предмету

Дата, місце проведення іспитів

М-21-1

М-22-1

1

Статистика

25.05.2023

Ольга ЛУШНІКОВА  ауд 302

 

2

Управління персоналом

03.06.2023

Валентина ГАЛЯМАР ауд 206

 

3

Економічний аналіз

29.05.2023

Ольга ЛУШНІКОВА  ауд 302

 

4

Трудове право

07.06.2023

Ольга ПІНЧУК  ауд 306

 

5

Основи менеджменту

 

20.05.2023

Валентина ГАЛЯМАР ауд 206

6

Історія України та культурологія

 

23.05.2023

Юлія ЙОРЖ ауд 310

7

Комерційні процеси та операції

 

26.05.2023

Ірина ОСАДЧА ауд 307

Консультації напередодні о 15.00

Початок іспитів о 9.30


 

КДКЕТ 2007 - 2023

15.05.2023 12:40 +0300