Події

 

Майстер класі на базі кулінарної студії

«GASTROSCHOOL 18», місто Дніпро.

 

 

        

12 жовтня 2023 року викладач технологічних дисциплін КРИВОРІЗЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ТОРГІВЛІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ Тетяна БУРМАК відвідала майстер-клас з приготування тіста – «Секрети заварного тіста», який проводився на базі кулінарної студії «GASTROSCHOOL 18», місто Дніпро.

 

 

Під час заходу викладач отримала безліч корисної інформації, оволоділа практичними навичками, якими із задоволенням вже готова поділитися із допитливими студентами та колегами. Також на майстер-класі було продемонстровано особливості створення різноманітних форм тортів і тістечок; виготовлення топових, найбільш популярних кондитерських борошняних виробів, таких як «Карамельний еклер» та «Парі Брест фісташка-полуниця».

Викладачі циклової комісії у постійному пошуку новітніх форм та методів роботи зі студентами, а також продуктивному вдосконаленні власних практичних навичок, адже саме професійний саморозвиток педагога – це основна складова педагогічної майстерності.

 

 

 

зміст

 

 

© 2007-2023

КФК ТГРБ